Soti si sotii sub Cuvantul Lui Dumnezeu, Acoperamantul Duhului Sfant si al Maicii Domnului 

vineri, 23 mai 2014

HRISTOS A INVIAT!

Si mi-a scos in cale, cum singuri se prezinta, un "bou", o "oaie" si cinci "mieluti" care traiesc precum in cer, inconjurati de multa dragoste. "Oaia" sufera, lupta, scrie si isi lanseaza cartea. "Boul" si "mielutii" o sustin. Viata din cuvintele cartii arata inca o data, nu numai ca viata bate filmul; ne arata cum dragostea nu cade niciodata, chiar daca oamenii sunt mereu impiedicati.

Daca doriti sa ii intalniti si sa ii cunoasteti, mergeti la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, Şos. Kiseleff, nr. 28-30, sector 1, Bucureşti, sâmbătă 24 mai 2014, ora 11:00 la Scena Dumitra, unde vor lansa cartea vietii lor.
http://www.muzeul-satului.ro/stiri/33/cancerul-dragostea-mea-de-mioara-grigore-lansare-de-carte-la-mnsdg

"Apa fierbinte imi curge pe trup si parca nu are nici un efect asupra inimii mele de gheata. sunt atat de trista si de inghetata (...) pana cand, deodata, realizez grozavia situatiei, realizez si vad iadul inimii mele (...) realizez ca degeaba, absolut degeaba as fi trait langa copilasii mei, daca n-as fi trait in primul rand pentru si in Dumnezeu." scrie Mioara a lui Viorel, pe coperta cartii si parca ne invita sa privim cerul printr-o frunza zdrentuita, care chiar daca este rupta si purtata de vant, rezista pentru ca provine dintr-un arbore puternic, creat de Dumnezeu. 

Cuvantul inainte al cartii vorbeste despre iubire si intalniri la vreme de Praznic inchinat Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan,  cuprinsul cartii te imbata cu Iubire si ajungi, pe nerasuflate, cu gandul, inima si sufletul intr-un loc si timp in care tot ce iti vine sa spui de acum inainte este doar: Slava, Tie Doamne! 

La despartire, imbratisandu-l pe Viorel al Mioarei, m-am gandit la toti barbatii pe care ii cunosc, care trag cu dragoste la jugul casniciei, privind mereu spre Hristos, care le spune cat de usor este acest jug, la care El Insusi S-a Inhamat, atunci cand S-a  Logodit cu  Biserica Sa si mi-am dorit sa ajung cat mai repede acasa si sa-mi imbratisez sotul, recunoscand pentru a nu stiu cata oara, cat de binecuvantata sunt, fiind sotia sotului meu si amandoi, copiii unor parinti trupesti si duhovnicesti iubitori, parinti nascuti, crescuti, botezati si hirotonisiti in Biserica Ortodoxa. Slava Domnului pentru toate! 

HRISTOS A INVIAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu