Soti si sotii sub Cuvantul Lui Dumnezeu, Acoperamantul Duhului Sfant si al Maicii Domnului 

duminică, 1 decembrie 2013

Cea mai frumoasa intalnire

http://www.parohiasfantulilie.ro/pagina-enoriasului/marturisiri/unde-l-am-intalnit-pe-hristos.htmlCea mai frumoasa intalnire este cea in care El se intalneste cu tine si cu mine, in Taina, la Sfanta Liturghie si ni Se daruieste. Este o intalnire memorabila, pentru care niciodata nu suntem suficient de pregatiti dar la care mereu suntem asteptati. Este o intalnire de Mare Iubire dorita de toti cei care asculta de Hristos: "Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi. În aceste două porunci se cuprind toată Legea şi proorocii"

Cuvintele nu pot descrie indeajuns bucuria unei asemenea intalniri si nici nu ar avea cum sa o faca, pentru ca fiecare o resimte diferit. Ceea ce este comun, este ca la un moment dat, fiecare simte ca L-a intalnit cu adevarat pe Hristos, chiar in mijlocul oamenilor, in Biserica. si din acel moment isi doreste din toata inima, din tot sufletul si din tot cugetul sa Il imprieteneaca pe Hristos cu toti cei dragi ai lui, pentru ca cine isi iubeste prietenii, isi doreste sa imparta bucuriile cu fiecare dintre ei.

Sunt bucuroasa ca L-am intalnit si noi pe Hristos si Ii multumesc pentru ca ne-a chemat la aceasta Intalnire, de unde am plecat indestulati, ceea ce va dorim tuturor, dragi prieteni.


Un comentariu:

  1. Minunata si tainica intalnire! De-am avea parte mereu de ea, ce lume frumoasa ar fi...
    Numai bine si binecuvantare sa ne dea Dumnezeu la toti!

    RăspundețiȘtergere