Soti si sotii sub Cuvantul Lui Dumnezeu, Acoperamantul Duhului Sfant si al Maicii Domnului 

marți, 15 octombrie 2013

Ziua cu multe binecuvantari

 


4 comentarii:

  1. Minunat, Adriana, minunat! Şi bucuria cu care am urmărit fotografiile a fost triplă. Am văzut pe tinerii căsătoriţi, i-am văzut şi pe distinşii naşi (vă felicit) şi mi-am văzut unul din bunii mei profesori, părintele Petre Comşa, un om deosebit, un duhovnic ce s-a "şcolit" în casa părintelui Galeriu. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Parinte Victor, ne-ati coplesit cu admiratia. Aplauzele sunt insa pentru Maicuta Domnului. Noi doar am ascultat de Dansa, dupa ce am citit cu mare atentie capitolul cu Nunta din Cana Galileii: " Mama Lui a zis celor ce slujeau: Faceţi orice vă va spune." SI noua, cred ca Hristos ne-a spus, sa facem fiecare ceea ce stim sa facem cel mia bine: parintii sa se roage, mirii sa isi doreasca, nasii sa vorbeasca cu prietenii, pentru ca este stiut ca rugaciunea, iubirea si prietenia muta si muntii din loc pentru ca au la baza increderea in Hristos si in oamenii dragi

    Am format un lant al prieteniei: parintii nostri duhovnicesti, buni prieteni cu Hristos si cu noi, ne-au rugat; noi am acceptat si ne-am rugat prietenii si in felul acesta am dobandit doua perechi de fini, spre bucuria tuturor din cer si de pe pamant.

    M-as bucura ca in zilele de sarbatoare citadina ce se apropie, sa ne vizitati la biserica, sa vedeti ce frumoasa prietenie vedem noi la fiecare Sfanta Liturghie, cand slujesc dragii nostri parinti Atanasie Tanasache si Petre, frati in dragoastea dumnezeiasca si fata de aproapele.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumim pentru toata lumea si in special la nasii nostrii care au avut curajul sa faca ceea ce altii poate nu...

    RăspundețiȘtergere