Soti si sotii sub Cuvantul Lui Dumnezeu, Acoperamantul Duhului Sfant si al Maicii Domnului 

sâmbătă, 5 octombrie 2013

Ce spun prietenii nasilor

Nasul este cel mai rabdator om din lume si sigur din acest motiv o suporta de atata timp pe nasa, care este de multe ori precum o furtuna de vara.
 
Nasa este sotia nasului si noi suntem prietenii lor. Cunoscand-o pe nasa de foarte mult timp, o cunoastem foarte bine si stim ca nu se supara niciodata pe noi cand o corectam.

Nasa nu este sotia perfecta pentru ca este sotie cununata doar de sapte ani, dar se straduieste sa devina.

Nasa nu este gospodina perfecta, pentru ca in copilarie, mama ei a fost foarte bolnava si in adolescenta a ramas fara ea.

Nasa nu este mama perfecta, pentru ca, speriata de boala mamei ei, s-a temut sa nasca si ea copii.

Nasa nu este o persoana stralucitoare in cariera, pentru ca si-a dedicat timpul familiei, urmand exemplul tatalui ei.

Cu toate acestea, nasa este o persoana iubita de sot, de familie, de prieteni, pentru ca la randul ei, nasa ii iubeste foarte mult pe toti acestia. Si mai stim ceva despre nasa: ca este ascultatoare si atunci cand primeste un sfat bun, chiar daca nu este imediat de accord cu el, il urmeaza. Si inca ceva: nasa este iubita de soacra ei, care cum a auzit ca prietenii nostril vor fi nasi, s-a oferit sa le dea o mana de ajutor si stim cu totii ce maini bune are soacra nasei la gatit.

Daca ar fi sa ii spunem intr-un fel nasei, cel mai potrivit nume ar fi “sora”, pentru ca nasa isi iubeste atat de mult fratele, incat pe toti ne considera fratii si surorile ei si in cele din urma, am inteles ca doar din acest motiv ne poarta prea mult de grija tuturor.

Acestea fiind scrise, nu ne-a mirat vestea pe care nasa ne-a transmis-o: duminica, 6 octombrie 2013, la ora 15, impreuna cu nasul si nuntasii, vor cununa doua perechi de fini. Asa e nasa! Cu capul in nori, vijelioasa, imbufnata cand nu o intelegem dar cea mai bucuroasa cand ne vede pe toti fericiti.

Daca tot am criticat-o, este momentul sa o si laudam un pic: nasa face cea mai buna salata, pentru ca atunci cand o pregateste, gandul ei zboara la toti cei dragi de la care a invatat reteta.

Si mai face ceva nasa: bloguri, stiind ca doar daruind (shareuind) poate sa dobandeasca si vazand ca dar din dar mereu se face rai.

Blog, salata, prieteni, si familie, reuniti duminica in curtea Bisericii Sfantul Ilie Grant din Crangasi, intr-o dubla cununie, daruita tuturor de prietenii cunoscuti si necunoscuti ai nasilor, grupati in jurul unei mari salate, nunita SALATA PRIETENIEI, unde salatier sef, cu toate ca multi cred ca este chiar nasa, vor constata ca maestrii de ceremonii sunt trei persoane tare dragi nasei: nasul si cei doi parinti ai sai.

Pentru ca invitatia nasei ne-a cam luat pe nepregatite, chiar daca nu ii putem felicita cu totii personal pe fini, dorim sa le uram drum bun in casnicie si nasilor sa le dorim sa fie buni parinti duhovnicesti pentru finii lor, asa cum sunt si nasii lor pentru ei.

Cu drag,
Prietenii nasilor




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu